Premier League: Το βλέμμα και στην κορυφή και στην... ουρά

Πέντε αναμετρήσεις με ποικίλο ενδιαφέρον ενέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου (5/11) για την 15η αγωνιστική της Premier League. 

Premier League: Το βλέμμα και στην κορυφή και στην... ουρά

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την αήττητη εδώ και τέσσερα ματς Φούλαμ με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας "γκέλα" της Άρσεναλ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Η Γουλβς θέλει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και θα ψάξει την νίκη κόντρα στην Μπράιτον που έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά την εμφατική νίκη επί της Τσέλσι.

Παράλληλα, Λιντς και Μπόρνμουθ αναμετρώνται με στόχο να μείνουν μακριά από τις τρεις τελευταίες θέσεις ενώ απελπισμένα ψάχνει για βαθμούς η ουραγός Νότιγχαμ Φόρεστ που υποδέχεται την ντεφορμέ Μπρέντφορντ.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το "αντάμωμα" της Έβερτον με την Λέστερ.

Το προφίλ της 15ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο (5/11)

17:00 Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ (Novasports Premier League), Γουλβς-Μπράιτον (Nopvasports Start), Λιντς-Μπόρνμουθ (Novasports 5 HD), Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπρέντφορντ (Novasports 4 HD)

19:30 Έβερτον-Λέστερ (Novasports Premier League)

Κυριακή (6/11)

14:00 Τσέλσι-Άρσεναλ (NS Premier League)

16:00 Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (NS Premier League), Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας (NS Prime), Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ (NS Start)

18:30 Τότεναμ-Λίβερπουλ (NS Premier League)