Γιούργκεν Κλοπ: Βραβεύτηκε με την σημαντικότερη τιμή της πόλης του Λίβερπουλ (vid)

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για τον Γιούργκεν Κλοπ, στον οποίο απονεμήθηκε το «Freedom of the City», την σημαντικότερη τιμή της πόλης του Λίβερπουλ.

Γιούργκεν Κλοπ: Βραβεύτηκε με την σημαντικότερη τιμή της πόλης του Λίβερπουλ (vid)

Η υψηλότερη τιμή της πόλης απονεμήθηκε στον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σε αναγνώριση των επιτευγμάτων του στο τιμόνι των «κόκκινων» από τότε που έφτασε στην ομάδα, το 2015.

Ο Κλοπ έχει οδηγήσει την Λίβερπουλ στην κατάκτηση επτά τροπαίων κατά την διάρκεια της θητείας του στο «Άνφιλντ» μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του Champions League το 2019 και του θριάμβου στην Premier League την επόμενη χρονιά που τερμάτισε την αναμονή τριών δεκαετιών από τον τελευταίο της τίτλο.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε η Λίβερπουλ:

Ο Γερμανός προτάθηκε για το βραβείο τον Ιούλιο και έλαβε το βραβείο του «Freedom of Liverpool» κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής προς τιμήν του.

Μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ συμμετείχαν μέλη του προπονητικού του επιτελείου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λίβερπουλ, Μπίλι Χόγκαν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων ομιλιών του Σερ Κένι Νταλγκλίς, της δήμαρχου του Λίβερπουλ, Τζοάν Άντερσον αλλά και του ίδιου του Κλοπ.