Μάνατζερ Κλοπ: «Δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να παραιτηθεί από τη Λίβερπουλ»

Σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί από τη Λίβερπουλ.

Μάνατζερ Κλοπ: «Δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να παραιτηθεί από τη Λίβερπουλ»

Η αγωνιστική δυστοκία της Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν έχει δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο, ενώ έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που μιλούν ακόμα και για απομάκρυνση του Γιούργκεν Κλοπ.

Παρόλα αυτά ο μάνατζερ του πετυχημένου κόουτς, Μαρκ Κόσικε, με δηλώσεις του στο γερμανικό «SkySport» θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πρόθεση του πελάτη του είναι παραμείνει στο τιμόνι των «κόκκινων».

Ο Κόσικε στάθηκε στην περσινή πολύ εντατική σεζόν, κατά την οποία η Λίβερπουλ διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι το τέλος της χρονιάς σε 4 διοργανώσεις, κάτι που όπως τόνισε έχει ληφθεί υπόψιν από τη διοίκηση, με το Γερμανό κόουτς να έχει την υποστήριξή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπορώ να διαβεβαιώσω πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να παραιτηθεί από την Λίβερπουλ. Το γεγονός πως θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα φέτος εξαιτίας της περυσινής εντατικής σεζόν έχει ληφθεί υπόψη από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ο Γιούργκεν απολαμβάνει την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν τα ηνία του συλλόγου και είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους. Αγαπάει το σύλλογο, την ομάδα και τους οπαδούς και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει κα να ολοκληρώσει με επιτυχία την μετάβαση στην Λίβερπουλ.

Υπήρχε λόγος που επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ μέχρι το 2026».