Ράσφορντ: «Δυσκολεύτηκα την περασμένη σεζόν με θέματα εκτός γηπέδου»

Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στην αγωνιστική του «αναγέννηση» τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη περίοδο.

Ράσφορντ: «Δυσκολεύτηκα την περασμένη σεζόν με θέματα εκτός γηπέδου»

Ο Μάρκους Ράσφορντ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τη φετινή αγωνιστική περίοδο και με το γκολ που πέτυχε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι, αλλά και την φετινή του παρουσία στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ.

«Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει μια εντελώς διαφορετική ενέργεια γύρω από ολόκληρο τον σύλλογο, το προπονητικό και αυτό με βοηθά να είμαι πιο ήρεμος, νιώθω πραγματικά κίνητρο τώρα. Δυσκολεύτηκα κατά καιρούς την περασμένη σεζόν - περισσότερο με ψυχικά θέματα, όχι την απόδοσή μου», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν:

«Ήταν άλλα θέματα εκτός γηπέδου. Πολύ συχνά την περασμένη σεζόν δεν ήμουν ήρεμος. Πρέπει να σκοράρω μερικές ακόμα κεφαλιές. Για μένα είναι να μπω στην περιοχή και τα γκολ θα έρθουν».