Τσέλσι: Συνεχίζουν την αποθεραπεία τους στο Ντουμπάϊ οι Τζέιμς και Φοφανά

Στο Ντουμπάϊ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι δύο αμυντικοί της Τσέλσι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γόνατο, Ρις Τζέιμς και Ουέσλεϊ Φοφανά. Αμφότεροι έχουν ελπίδες να προλάβουν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τσέλσι: Συνεχίζουν την αποθεραπεία τους στο Ντουμπάϊ οι Τζέιμς και Φοφανά

Οι Ρις Τζέιμς και Ουέσλεϊ Φοφανά της Τσέλσι θα συνεχίσουν την αποκατάστασή τους από τραυματισμό αυτή την εβδομάδα στο Ντουμπάϊ.

Οι δύο αμυντικοί των «μπλε», οι οποίοι αναρρώνουν αμφότεροι από τραυματισμούς στο γόνατο, θα συνοδεύονται από ένα μέλος της ιατρικής ομάδας της Τσέλσι, καθώς και οι δύο παίκτες διατηρούν τις ελπίδες τους για να είναι έτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Φοφανά αντικαταστάθηκε 12 λεπτά αφότου άνοιξε το σκορ εναντίον της Μίλαν στο παιχνίδι της ομάδας του για το Champions League νωρίτερα αυτό το μήνα, το οποίο η Τσέλσι κέρδισε τελικά με 3-0.

Ο Γάλλος έφυγε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με πατερίτσες και το γόνατό του σε στήριγμα με τον προπονητή της ομάδας, Γκρέιαμ Πότερ να λέει αργότερα ότι «δεν πίστευε ότι θα τον δούμε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Τζέιμς, 22 ετών, τραυματίστηκε στον δεύτερο αγώνα εναντίον της Μίλαν, μια νίκη με 2-0 για την Τσέλσι.

Ο Άγγλος διεθνής αποφασίστηκε να μην υποβληθεί σε επέμβαση για τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Αν και πιστεύεται ότι θα μπορούσε να μείνει εκτός δράσης για έως και δύο μήνες, αυτό είναι ένα ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα και θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα το σώμα του μπορεί να ανακάμψει.

Κανένας από τους δύο δεν αναμένεται να παίξει για την Τσέλσι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και παραμένουν αισιόδοξοι σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους για το τουρνουά του φετινού χειμώνα.

Οι αποστολές για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ανακοινωθούν έως τις 11 Νοεμβρίου, με το τουρνουά να ξεκινά στη Ντόχα εννέα ημέρες αργότερα.