Πάμπλο Μάρι: Θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες

Ο αμυντικός της Μόντσα, Πάμπλο Μάρι είναι πιθανό να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου.

Πάμπλο Μάρι: Θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες

Ο Πάμπλο Μάρι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ στην Serie A με την Μόντσα, ήταν ένας από τους πέντε ανθρώπους που δέχθηκαν επίθεση στο σούπερ μάρκετ στο Milanofiori στο Assago, μια περιοχή στο Μιλάνο, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μια δήλωση της Μόντσα την Παρασκευή (28/10) ανέφερε: «Οι ειδικοί της ομάδας γενικής χειρουργικής και τραύματος του νοσοκομείου Niguarda στο Μιλάνο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση δύο τραυματισμένων μυών στην πλάτη του Πάμπλο Μάρι.

Η επέμβαση πήγε καλά και αναμένεται παραμονή δύο ή τριών ημερών στο νοσοκομείο. Μετά το εξιτήριο, ο παίκτης θα μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία αποκατάστασης. Αυτός ο τύπος μυϊκού τραυματισμού συνήθως απαιτεί δύο μήνες ανάπαυσης προτού μπορέσετε να συνεχίσετε τις σωματικές δραστηριότητες».

Για την επίθεση, ο Μάρι δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport: «Σήμερα ήμουν τυχερός, γιατί είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου».

Ένας 46χρονος άνδρας φέρεται να άρχισε να μαχαιρώνει πελάτες, μεταξύ των οποίων και η Μάρι, τραυματίζοντας πέντε, ενώ δύο πιστεύεται ότι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε στην τοπική αστυνομία.

Ο Μάρι υπέγραψε στην Άρσεναλ το 2020 αφού πέρασε το πρώτο σκέλος εκείνης της χρονιάς ως δανεικός στον σύλλογο. Συνέχισε με 12 εμφανίσεις στην Premier League, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ημερολογιακής χρονιάς ως δανεικός, πρώτα στην Ουντινέζε και τώρα στην Μόντσα.

Έχει παίξει οκτώ παιχνίδια στην Serie A για την Μόντσα αυτή την σεζόν, σκοράροντας ένα γκολ.