Ντι Μαρία: «Θέλω να γυρίσω στην Αργεντινή»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, εξέφρασε ο Άνχελ Ντι Μαρία, λίγους μόλις μήνες μετά τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους.

Ντι Μαρία: «Θέλω να γυρίσω στην Αργεντινή»

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, και να φορέσει τη φανέλα της Ροσάριο Σεντράλ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους. Ήδη όμως περιμένει την στιγμή που θα γυρίσει στη χώρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή και τη Ροσάριο Σεντράλ εδώ και πολύ καιρό. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα στον σύλλογο δεν είναι εύκολα τώρα, αλλά εξακολουθώ να έχω τις ιδέες μου. Θα ήθελα να απολαύσω το αργεντίνικο ποδόσφαιρο στην ομάδα που γεννήθηκα, έστω και για ένα χρόνο», σημείωσε ο Ντι Μαρία.

Σημειώνεται ότι η Γιουβέντους πίεζε το καλοκαίρι τον παίκτη να υπογράψει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο ο ίδιος επέμενε για μονοετές και ως εκ τούτου στο τέλος της φετινής σεζόν θα μείνει ελεύθερος.