ΑΕ Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα 1-0: Τέταρτη σερί νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι»

Η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 1-0, πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη σε επίσημα ματς, ενώ γλίτωσε στο φινάλε την ισοφάριση σε κεφαλιά του γκολκίπερ, Νίκου Μελίσσα

ΑΕ Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα 1-0: Τέταρτη σερί νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι»

Έχει πάρει για τα καλά φόρα η ΑΕ Λεμεσού, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Σκοπιανός κόουτς Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν και της Νέας Σαλαμίνας με 1-0 και πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χάρη στο σουτ του Βραζιλιάνου Μπρούνο Σάντος στο 82’. και ανέβηκαν στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης στην κυπριακή Λίγκα.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Σαλαμίνα δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο δικό της θετικό σερί, αν και πάλεψε ως το τέλος το «Τσίρειο». Στο 22’ οι ερυθρόλευκοι έχασαν πέναλτι με τον Τολεμές (απέκρουσε ο Μούριελ), ενώ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο γκολκίπερ Νίκος Μελίσσας προωθήθηκε σε κόρνερ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΑΕΛ: Μούριελ, Σάντος, Μπάστο, Μπίλοβαρ, Ντζαλμά, Μακρής (94′ Φραντζής), Ζντραφκόφσκι (46′ Μεντόγεβιτς), Τσιμπόλα (86′ Τεϊσέιρα), Κασά, Παπαφώτης (69′ Κατσανίκλιτς), Τσέποβιτς (46′ Μπεραχίνο).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Οφόρι (69′ Φιάκας), Μαργκάσα (69′ Λιμπόμπε), Φράγκος (85′ Τσίκο), Φελίπε, Τιάγκο (85′ Κουμούρης), Κλίμοβιτς, Tολεμές.