Μπράιτον: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Μακ Άλιστερ

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον που θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, με επιπλέον οψιόν ενός έτους για τον σύλλογο.

Μπράιτον: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Μακ Άλιστερ

Ο 23χρονος Αργεντινός διεθνής, ο οποίος αναμένεται να είναι μέλος της αποστολής της χώρας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο την Δευτέρα (24/10).

Σχετικά με την νέα του συμφωνία, ο Μακ Άλιστερ είπε: «Συζητήσαμε ένα νέο συμβόλαιο για μερικές εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν όλα.

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στο Μπράιτον. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο σύλλογος να έρθω στην Αγγλία και να παίξω στην Premier League, και ήταν ένα απίστευτο ταξίδι.

Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο με τον Γκρέιαμ Πότερ και ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Τώρα απολαμβάνω τη συνεργασία με έναν άλλο κορυφαίο προπονητή στον Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να προοδεύει».

Ο προπονητής της Μπράιτον, Ντε Ζέρμπι, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αλέξις (Μακ Άλιστερ) και για τον σύλλογο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και είναι πολύ καλό που υπέγραψε αυτό το νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Ανυπομονώ να δουλέψω περισσότερο μαζί του, να τον βοηθήσω να βελτιωθεί και να τον δω να παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον επόμενο μήνα».

Ο Μακ Άλιστερ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του για την Μπράιτον τον Μάρτιο του 2020, έκανε την 50η συμμετοχή της καριέρας του ως βασικός στην Premier League στην ήττα του Σαββάτου με 3-1 εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Σίτι.