Άρσεναλ: Απογοητευμένος ο Αρτέτα από την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε απογοητευμένος μετά την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον την Κυριακή (23/10).

Άρσεναλ: Απογοητευμένος ο Αρτέτα από την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα είχε την ευκαιρία να αποκαταστήσει το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων στην κορυφή της Premier League, μετά την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπράιτον (3-1) το Σάββατο (22/10), αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες στο «Σεν Μέρις» και δεν κατάφερε να φθάσει στην νίκη.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, ο Αρτέτα είπε στο Sky Sports: «Ναι, είμαι, ειδικά με τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Με τον τρόπο που ξεκινήσαμε και παίξαμε το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, θα έπρεπε να ήμασταν σε διαφορετική θέση. Αλλά τα εύσημα και στην Σαουθάμπτον, με τον τρόπο που βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήμασταν τόσο καθαροί και συνεπείς στην μπάλα όσο στο πρώτο ημίχρονο.

Αρχίσαμε να δεχόμαστε πολλές μακρινές μπαλιές, στημένες μπάλες (που) διέκοψαν το παιχνίδι μας. Και παρόλα αυτά, νομίζω ότι δημιουργήσαμε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετές για να κερδίσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς».

Η Άρσεναλ επιστρέφει στην δράση την Πέμπτη (27/10), όταν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το ματς με την PSV Αιντχόφεν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.