Σκωτία: «Καρέ» με Γιακουμάκη η Σέλτικ, «γκέλα» η Ρέιντζερς

Η Σέλτικ, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να βρίσκει δίχτυα, κέρδισε 4-3 τη Χαρτς και ξέφυγε στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. «Γκέλα» για τη Ρέιντζερς που έμεινε στο 1-1 με τη Λίβινγκστον.

Σκωτία: «Καρέ» με Γιακουμάκη η Σέλτικ, «γκέλα» η Ρέιντζερς

Με τέσσερις πόντους ξέφυγε η Σέλτικ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Σκωτίας από τη δεύτερη Ρέιντζερς. Οι «Καθολικοί» δεν λύγισαν ούτε στο Εδιμβούργο και κέρδισαν 4-3 τη Χαρτς σε ένα εξαιρετικό σε εξέλιξη ματς για την 12η αγωνιστική.

Οι «καρδιές» βρέθηκαν να προηγούνται 2-1 στην έδρα τους, αλλά οι πρωταθλητές έφεραν «τούμπα» το ματς και πήραν το τρίποντο. Στην αποστολή της Σέλτικ βρισκόταν και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 55’ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό αυτό ήταν το έκτο του γκολ φέτος στην κατηγορία.

Η Ρέιντζερς από την άλλη, δεν τα κατάφερε στο «Άιμπροξ» κόντρα στη Λίβινγκστον. Οι «Διαμαρτυρόμενοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την αντίπαλό τους και έχασαν πολύτιμους πόντους στη μάχη που μαίνεται για την κατάκτηση του τίτλου στον θεσμό.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (21/10)
Χιμπέρνιαν – Σεντ Τζόνστον 1-2

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (22/10)
Χαρτς – Σέλτικ 3-4
Κιλμάρνοκ – Ρος Κάουντι 1-0
Μάδεργουελ – Αμπερντίν 1-2
Ρέιντζερς – Λίβινγκστον 1-1
Σεντ Μίρεν – Νταντί Γιουνάιτεντ 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ