Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Νούνιες με Νότιγχαμ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ντάργουιν Νούνιες για το εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Νούνιες με Νότιγχαμ

Ο Γιούργκεν Κλοπ περιμένει να μάθει εάν ο Ντάργουιν Νούνιες θα είναι διαθέσιμος για το ταξίδι του Σαββάτου (14:30, Novasports) στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία του ματς ως βασικός, βγήκε αλλαγή προληπτικά λόγω ενός σφιξίματος στον μηριαίο κατά τη διάρκεια της νίκης μεσοβδόμαδα επί της Γουέστ Χαμ.

«Δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί, δεν υπάρχουν νέες επιστροφές, αλλά είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και άλλο ένα που έρχεται, οπότε πρέπει να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στο ποιος μπορεί να ξεκινήσει», είπε ο Κλοπ.

«Ο Ντάργουιν είναι ένας από αυτούς που πρέπει να ελέγξουμε. Είχε θεραπεία χθες, οπότε θα δούμε».

Ο Νάμπι Κεϊτά, ο οποίος δεν έχει παίξει από το Community Shield λόγω τραυματισμού του οπίσθιου μηριαίου, πρόκειται να επιστρέψει σε πλήρη προπόνηση στο Kirkby την Δευτέρα (24/10), μαζί με τον αμυντικό Ιμπραχίμα Κονατέ.

Ωστόσο, ο Κλοπ θέλει να δώσει στον μέσο από την Γουινέα χρόνο για να ανεβάσει ταχύτητα αντί να σπεύσει να τον φέρει ξανά στην ομάδα.

«Η ποδοσφαιρική προετοιμασία του Ναμπί ξεκινάει τότε», προσθέτει. «Σωματικά, πιθανότατα θα μπορούσε να τρέξει έναν μαραθώνιο, αλλά τώρα ξεκινά το ποδοσφαιρικό κομμάτι της προετοιμασίας του. Η ομαδική προπόνηση είναι διαφορετικής έντασης από αυτό που μπορείτε να κάνετε στην αποτοξίνωση.

«Ο Οξ (Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν) ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν έτοιμος να παίξει. Είναι πιο κοντά, είναι μία ή δύο εβδομάδες μπροστά από τον Ναμπί.

Όσο μπορούμε να δώσουμε χρόνο στα αγόρια να αναρρώσουν πλήρως, προσπαθούμε πάντα να το κάνουμε αυτό. Το πρόβλημα είναι όταν ξεκινάς με τραυματισμούς σε μια σεζόν, τότε συχνά τα αγόρια πρέπει να επιστρέψουν πολύ νωρίς γιατί δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.