Άστον Βίλα: Μιλάει με Ρουμπέν Αμορίμ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι μεταξύ των υποψηφίων με τους οποίους μιλά η Άστον Βίλα για την αντικατάσταση του Στίβεν Τζέραρντ.

Άστον Βίλα: Μιλάει με Ρουμπέν Αμορίμ

Η Άστον Βίλα αναζητά νέο προπονητή μετά την απόλυση του Στίβεν Τζέραρντ από την τεχνική της ηγεσία μετά την ήττα με 3-0 από την Φούλαμ την Πέμπτη.

Ο 37χρονος Ρουμπέν Αμορίμ θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους προπονητές στην Ευρώπη. Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος οδήγησε την Σπόρτινγκ στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος έπειτα από 19 χρόνια το 2020-21, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο προπονητής της σεζόν στην Primeira Liga.

Οδήγησε επίσης την Σπόρτινγκ σε μια εντυπωσιακή νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ στο Champions League αυτής της σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είναι ανοιχτός προς το παρόν να αντικαταστήσει τον Τζέραρντ στην Άστον Βίλα. Ο Αργεντινός θα προτιμούσε να περιμένει μια ευκαιρία για να επιστρέψει στην προπονητική σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι το 2020-21, είναι ένας άλλος προπονητής που αρέσει πολύ στην Άστον Βίλα, για προφανείς λόγους.

Όμως, όπως και ο Ποτσετίνο, ο Τούχελ δεν ενδιαφέρεται για μια μετακόμιση στο Villa park.

Η Βίλα είναι επίσης μεταξύ πολλών συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον προπονητή της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ. Η Μπρέντφορντ πάντως είναι αισιόδοξη ότι ο 49χρονος θα παραμείνει στον σύλλογο, που είναι 10ος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Βίλα βρίσκεται μόλις μία θέση έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς από 11 αγώνες αυτή τη σεζόν.