Αποσύρθηκε στα 29 του ο Τζον Φλάναγκαν

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζον Φλάναγκαν, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 29 ετών.

Αποσύρθηκε στα 29 του ο Τζον Φλάναγκαν

Ο Τζον Φλάναγκαν ήταν χωρίς σύλλογο από αυτό το καλοκαίρι μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του με την δανική Κόγκε.

Ο 29χρονος πρώην πλέον δεξιός μπακ, ο οποίος χρίστηκε μια φορά διεθνής με την Εθνική Αγγλίας, ανάρτησε στο Twitter: «Δυστυχώς, έπειτα από προσεκτική σκέψη, πήρα την πιο σκληρή απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ποτέ. να αποσυρθώ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τους τελευταίους 14 μήνες έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να συνέλθω από την πιο πρόσφατη επέμβαση στο γόνατο. Ωστόσο, τελικά, η μακροπρόθεσμη υγεία μου πρέπει να είναι πρώτη, οπότε ακολουθώντας τις ιατρικές συμβουλές το σωστό για μένα τώρα είναι να αποσυρθώ από το παιχνίδι.

Το όνειρό μου ως αγόρι ήταν να μεγαλώσω και να παίξω ποδόσφαιρο για τα προς το ζην και σήμερα είμαι τόσο περήφανος που λέω: Έζησα αυτό το όνειρο. Όχι μόνο παίζοντας και διατελώντας αρχηγός της παιδικής μου ομάδας Λίβερπουλ, αλλά και κάνοντας μια εμφάνιση για την χώρα μου, αυτές οι αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν θα κρατήσουν μια ζωή και είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την εμπειρία που οι περισσότεροι άλλοι δεν μπορούν παρά να ευχηθούν.

Θα ξεκινήσω τώρα το επόμενο κεφάλαιο του ποδοσφαιρικού μου ταξιδιού και είμαι ενθουσιασμένος για το τι φέρνει το μέλλον».

Ο Φλάναγκαν άνθισε στην Λίβερπουλ υπό τον Μπρένταν Ρότζερς, σχεδόν κατακτώντας το πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14 και κέρδισε μια κλήση στην Αγγλία σε ηλικία 21 ετών.

Ύστερα από μια σειρά τραυματισμών, ωστόσο, ο Φλάναγκαν δυσκολεύτηκε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Μετά τον δανεισμό σε Μπέρνλι και Μπόλτον, ο μπακ εντάχθηκε υπό της οδηγίες του πρώην συμπαίκτη του, Στίβεν Τζέραρντ, στους Ρέιντζερς το 2018.

Έχοντας κάνει 21 εμφανίσεις για τον σύλλογο σε δύο σεζόν, η Ρέιντζερς άγησε ελεύθερο τον Φλάναγκαν με το πέρας του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2020.

Έκτοτε, υπέγραψε για τη βελγική ομάδα Σαρλερουά και την Κόγκε της Δανίας.