Αντσελότι: «Γελάσαμε με Σίτι. Κάτι παραπάνω από ηγέτης ο Μπενζεμά»

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του «France Football» σχολίασε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Αντσελότι: «Γελάσαμε με Σίτι. Κάτι παραπάνω από ηγέτης ο Μπενζεμά»

Καλύτερη ομάδα για το 2022 αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Σίτι από την ψηφοφορία του γνωστού γαλλικού περιοδικού «France Football».

Γεγονός που θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο σημαντικός τίτλος, αυτός του Champions League κατακτήθηκε το Μάιο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» από τον Καρίμ Μπενζεμά, τον οποίο χαρακτήρισε κάτι παραπάνω από ηγέτη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο σύλλογο, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε. Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ, η οποία κατέκτησε το Champions League. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες. Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Για τον Καρίμ Μπενζεμά: «Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλές ευθύνες, που αισθάνεται πολύ περισσότερο ηγέτης σε αυτή την ομάδα σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια. Από τεχνική άποψη δεν έχει αλλάξει κάτι, επειδή η ποιότητά του έχει παραμείνει ίδια. Εκείνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά του και η αίσθηση ευθύνης. Είναι κάτι περισσότερο από ένας ηγέτης».