Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα»

Ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον της καριέρας του προαναγγέλλοντας την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης 

Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα»

Στην Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως θα τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Καρίμ Μπενζεμά μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στους Μαδριλένους, με τους οποίους έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες στην πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα ο Μπενζεμά στάθηκε και στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ισπανική ομάδα λέγοντας πως την μετά Ρονάλντο εποχή στην Ρεάλ απέκτησε την φιλοδοξία να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής, γεγονός που τον βοήθησε να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτη, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας στη συνέχεια τα συναισθήματά του για την κατάκτηση, την εκπλήρωση ενός από τα τρία παιδικά του όνειρα, καθώς και για τη «φλόγα» που άναψε μέσα του με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ το 2018.

Είναι ένα τρόπαιο που ονειρευόμουν από όταν ήμουν μικρός. Η οικογένειά μου αισθάνεται περήφανη για μένα. Είναι ένα βραβείο για όλους τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου, γι’ αυτό είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού.

Είχα τρία όνειρα, να αγοράσω ένα σπίτι στη μητέρα μου, να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα.

Ήταν τιμή μου να παίζω με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα τέρας. Την ημέρα που έφυγε, απέκτησα τη φιλοδοξία να γίνω πρωταγωνιστής κι αυτό μου έδωσε κίνητρο να είμαι κάτι παραπάνω από αυτό ήμουν μέχρι τότε στο γήπεδο.

Έφτασα πιο αργά στην προετοιμασία, είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για έναν μήνα, έχασα χρόνο και χρειάζομαι χρόνο για να επανέλθω στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά έχω την αυτοπεποίθηση και την πίστη και πιστεύω πως βήμα-βήμα θα τα πάω το ίδιο καλά με πέρυσι».