Λίβερπουλ: Θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Κονατέ με την Σίτι

Ακόμη ένας πονοκέφαλος έχει δημιουργηθεί για την Λίβερπουλ ενόψει του ντέρμπι με την Σίτι καθώς δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν ο Ιμπραχίμα Κονατέ θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ: Θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Κονατέ με την Σίτι

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Ιμπραχίμα Κονατέ, είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ (18:30, NovaSports Premier League).

Ο Γάλλος διεθνής ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός φέτος πλάι στον Βίρτζιλ φαν Ντάικ στην καρδιά της άμυνας στο 7-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ επί της Ρέιντζερς μεσοβδόμαδα. Ωστόσο, έχασε την προπόνηση την Παρασκευή λόγω μυϊκού προβλήματος και επρόκειτο να υποβληθεί σε περαιτέρω αξιολόγηση το Σάββατο, θέτοντας σε κίνδυνο την συμμετοχή του κόντρα στη Σίτι.

Το θέμα θεωρείται ασήμαντο, αλλά η Λίβερπουλ δεν θα ρισκάρει με έναν παίκτη που μόλις πρόσφατα επέστρεψε στη δράση έπειτα από δύο μήνες εκτός. Εάν ο Κονατέ δεν είναι διαθέσιμος, τότε η πιο πιθανή επιλογή είναι να συμπληρώσει ο Τζό Γκόμεζ τον φαν Ντάικ και ο Τζέιμς Μίλνερ να ξεκινήσει ως δεξιός μπακ.

Η ενδεχόμενη απουσία του Κονατέ για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τραυματισμών για τον Γιούργκεν Κλοπ. Η άμυνα της Λίβερπουλ έχει ήδη χάσει τους Τζόελ Μάτιπ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ενώ ο Λουίζ Ντίαζ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Δεκέμβριο λόγω τραυματισμού στο γόνατο που υπέστη κόντρα στην Άρσεναλ και ο μέσος Αρτούρ πρόκειται να χάσει τρεις με τέσσερις μήνες.

Οι Κέρτις Τζόουνς και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν επιστρέφουν στις προπονήσεις αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται μακριά από την πλήρη φυσική τους κατάσταση.