Premier League: Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Γουλβς και Νότιγχαμ

Τέσσερις αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μάχη της παραμονής περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (15/10) στην Premier League για την 11η αγωνιστική. 

Premier League: Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Γουλβς και Νότιγχαμ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η "στροφή" της Premier League το Σάββατο (15/10).

Η ουραγός Λέστερ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας ψάχνοντας απεγνωσμένα μια νέα αρχή για να ξεφύγει από τα σενάρια υποβιβασμού.

Η Φούλαμ η οποία βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και υποδέχεται την φορμαρισμένη Μπόρνμουθ η οποία έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Το ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι εκείνο στο Μολινό ανάμεσα στην Γουλβς και την Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι Λύκοι δεν έχουν βρει ακόμη τον επόμενο προπονητή τους ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να μείνει για δεύτερο ματς χωρίς ήττα για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο.

Τέλος, η Τότεναμ θα κυνηγήσει την νίκη απέναντι στην Έβερτον για να πιάσει την Μάντσεστερ Σίτι και έπειτα να περιμένει ένα δώρο από το Άνφιλιντ προκειμένου να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Το προφίλ της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/0

Μπρέντφορντ – Μπράιτον 2-0
(27', 64' πέν. Τόνι)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10

14.30: Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας
17.00: Φούλαμ – Μπόρνμουθ, Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ
19.30: Τότεναμ – Έβερτον

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10

16.00: Άστον Βίλα – Τσέλσι, Λιντς – Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ
18.30: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι