Μπαρτσελόνα: Φανέλες με το λογότυπο του Ντρέικ θα φορέσει στο Clasico ελέω... Spotify

Φανέλες με το σήμα του τραγουδιστή Ντρέικ θα φορέσει η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας με το Spotify.

Μπαρτσελόνα: Φανέλες με το λογότυπο του Ντρέικ θα φορέσει στο Clasico ελέω... Spotify

Η Μπαρτσελόνα θα φορέσει φανέλες με το λογότυπο OVO του καλλιτέχνη χιπ χοπ Ντρέικ κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου (16/10) El Clasico εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, ως μέρος της συμφωνίας χορηγίας της με το Spotify.

Οι εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα αυτή την σεζόν συνήθως περιέχουν το λογότυπο Spotify, με τον καταλανικό σύλλογο και την εταιρεία να συνάπτουν τετραετή συμφωνία χορηγίας φανέλας στην αρχή αυτής της σεζόν.

Αλλά το χαρακτηριστικό λογότυπο της σιλουέτας κουκουβάγιας του Ντρέικ, που χρησιμοποιείται στη σειρά ρούχων και στη δισκογραφική εταιρεία του, επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει το έμβλημα του Spotify για να γιορτάσει τα 50 δισεκατομμύρια ακροάσεις του Καναδού τραγουδιστή στην υπηρεσία streaming - ένα κατόρθωμα που κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν έχει πετύχει.

Η Μπαρτσελόνα θα φορέσει επίσης ολοκαίνουργιες φανέλες προθέρμανσης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, που θα αναγράφουν «DRAKE 50» στο πίσω μέρος και το λογότυπο Spotify μπροστά.

Ο Ντρέικ, ο 35χρονος νικητής τεσσάρων βραβείων Grammy, έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν φορώντας εμφανίσεις πολλών ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.