Γιουβέντους: Πανό στο γήπεδο υπέρ του Αλέγκρι και κατά των παικτών και του Ανιέλι!

 Οπαδοί της Γιουβέντους κρέμασαν πανό στο γήπεδο υπέρ του τεχνικού Μαξ Αλέγκρι αλλά αντίθετα έβαλαν στο στόχαστρο τους παίκτες και τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι

Γιουβέντους: Πανό στο γήπεδο υπέρ του Αλέγκρι και κατά των παικτών και του Ανιέλι!

Θέση πήρε μερίδα των τιφόζι της Γιουβέντους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μετά την ήττα από την Μίλαν κι εκείνη από την Μακάμπι Χάιφα που απομάκρυναν τους «μπιανκονέρι» κι άλλο από την κορυφή του Καμπιονάτο, αλλά κι από την νοκ άουτ φάση του Champions League, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Τορίνο πάρθηκε η απόφαση για απόσυρση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, στην Κοντινάσα, δείγμα για τα ιταλικά δεδομένα ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Και παρότι ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι επιβεβαίωσε ότι ο Μαξ Αλέγκρι παραμένει η κριτική εναντίον του συνεχίζεται.

Ωστόσο φανατικοί της «γηραιάς κυρίας» δεν την συμμερίζονται και κρέμασαν πανό έξω από το γήπεδο της ομάδας, με μήνυμα υπέρ του και κατά του Ανιέλι και των παικτών!

«Μίστερ Αλέγκρι μην παραιτηθείς ποτέ! Όποιος μάχεται εναντιόν μας δεν είναι άξιος να φοραέι αυτή τη φανέλα», έγραφε το ένα πανό, με το άλλο να απευθύνεται στον ισχυρό άνδρα της βέκια σινιόρα με ξεκάθαρο μήνυμα: «Ανιέλι φύγε».