Μανατζερ Ζορζίνιο: «Προτεραιότητα η Τσέλσι, ίσως μίλησα με Μπαρτσελόνα»

Για το μέλλον του Ζορζίνιο μίλησε ο μάνατζερ του, σχετικά με την Τσέλσι αλλά και την προοπτική της Μπαρτσελόνα

Μανατζερ Ζορζίνιο: «Προτεραιότητα η Τσέλσι, ίσως μίλησα με Μπαρτσελόνα»

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Ζορζίνιο, Ζοάο Σάντος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ιταλικό δίκτυο «TMW».

Παρότι ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του πελάτη του είναι η ανανέωση με την Τσέλσι, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να μιλάει και με την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Ζορζίνιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, με τον μάνατζερ του να δηλώνει πως βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι, όμως στην ερώτηση για το τι έκανε σε προηγούμενη επίσκεψη του στη Βαρκελώνη απάντησε ότι ίσως και να μίλησε με τον Μπαρτσελόνα.

«Το συμβόλαιο του Ζορζίνιο λήγει τον Ιούνιο, αλλά προτεραιότητά του είναι να διαπραγματευτεί για νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι, όποτε δουλεύουμε πάνω σε αυτό», δήλωσε και συνέχισε:

«Τι έκανα στη Βαρκελώνη; Ίσως μίλησα για τον Ζορζίνιο με την Μπαρτσελόνα, ίσως για άλλους ποδοσφαιριστές. Ήμουν επίσης στη Μαδρίτη, στη Λυών, στη Βαλένθια... Αυτή είναι η δουλειά μου», αποφεύγοντας ουσιαστικά να απαντήσει.

Να σημειωθεί πως βάσει των κανονισμών από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Ζορζίνιο είναι ελεύθερος να συζητήσει για το μέλλον με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί χωρίς να παρεμβάλλεται στις συζητήσεις η τωρινή του ομάδα.