Ο Ντούντεκ «έδωσε» Μέσι και Κριστιάνο

Ο Γέρζι Ντούντεκ, υπήρξε ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του και -μεταξύ άλλων- υπερασπίσθηκε επί σειρά ετών, την εστία της Λίβερπουλ (2001-2007, 127 συμμετοχές) και της Φέγενορντ (1996-2001, 139 συμμετοχές), ενώ είχε και δύο εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης (2007-2011).

Ο Ντούντεκ «έδωσε» Μέσι και Κριστιάνο

Ο 49χρονος, σήμερα, Πολωνός παλαίμαχος διεθνής (60 συμμετοχές) πορτιέρε, εξέδωσε πρόσφατα την αυτοβιογραφία του και, όπως είναι λογικό, αναφέρθηκε στους κορυφαίους αντιπάλους του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάτοχος του Champions League με τους «Reds», ο Ντούντεκ «έδωσε στεγνά» τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής: «έχω δει και ακούσει τον Μέσι να λέει τόσο αγενή πράγματα στον Πέπε και στον Ράμος, που δεν μπορείς καν να φανταστείς, ότι θα μπορούσαν να βγουν από το στόμα κάποιου που φαίνεται τόσο ήρεμος και φιλικός», ενώ αναφερόμενος στον διάσημο Πορτογάλο, σχολίασε: «Είναι πολύ εγωκεντρικός, αλλά θέλει πολύ να κερδίσει. Θα προτιμούσε μία νίκη με 1-0 και δικό του γκολ, παρά ένα 5-0 χωρίς να σκοράρει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ