Κλοπ: Απογοητευμένος από το «μαλακό» πέναλτι της Άρσεναλ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, περιέγραψε το νικητήριο πέναλτι της Άρσεναλ ως «πολύ μαλακό» μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2 στο Emirates - και επιβεβαίωσε ότι απέσυρε τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Κλοπ: Απογοητευμένος από το «μαλακό» πέναλτι της Άρσεναλ

Το απελπιστικά απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν της Λίβερπουλ συνεχίστηκε στο Emirates την Κυριακή, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε στο βόρειο Λονδίνο.

Η ήττα σημαίνει ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δέκατη θέση στον πίνακα της Premier League μετά τα πρώτα οκτώ παιχνίδια της, 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και έξι πίσω από την Τσέλσι στην τέταρτη θέση.

Με το πέρας του ματς, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε στο BBC: «Η κατάσταση γύρω από το πέναλτι, φυσικά θα έπρεπε να την είχαμε καθαρίσει.

Τώρα το είδα και νομίζω ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν νομίζω ότι είναι καθαρό πέναλτι, είναι πολύ απαλό. Νομίζω ότι είναι μια κατάσταση όπου ο διαιτητής πρέπει να το δει ξανά σε πραγματικό χρόνο.

Κάποια πράγματα πήγαν εναντίον μας, αλλά δεν είμαστε τυφλοί, βλέπουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα σε στιγμές. Γενικά ήταν ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τους δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα, αλλά στεκόμαστε εδώ χωρίς βαθμούς».

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ αποχώρησε στην ανάπαυλα και ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι αυτό οφείλεται σε τραυματισμό και όχι λόγω τακτικής απόφασης.

Ο Κλοπ είπε ότι ο Λουίς Ντίαζ αποσύρθηκε επίσης λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς είναι τραυματίας. Όπως και ο Λουίς Ντίαζ, δεν φαίνεται καλό και για τους δύο. Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Η Λίβερπουλ αργότερα επιβεβαίωσε ότι και οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις.