Premier League: «Μέσα» Σίτι και Τσέλσι - Δοκιμασία για Τότεναμ

Στο Μπράιτον δοκιμάζεται η Τότεναμ για την 10η αγωνιστική της Premier League, ενώ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις.

Premier League: «Μέσα» Σίτι και Τσέλσι - Δοκιμασία για Τότεναμ

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό… μενού στην Premier League, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Στη μάχη μπαίνουν σήμερα το απόγευμα οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Τότεναμ, σε παιχνίδια με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, καθώς οι «πετεινοί» έχουν σαφώς πιο δύσβατο εμπόδιο αγωνιζόμενοι παράλληλα και μακριά από το Λονδίνο.

Εντός έδρας αποστολές έχουν τόσο η Σίτι όσο και οι «μπλε» με τους πρώτους να υποδέχεται τη Σαουθάμπτον και τους δεύτερους να φιλοξενούν τη Γουλβς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα στηριχθεί για ένα ακόμη παιχνίδι στην εκτελεστική δεινότητα του Χάαλαντ, ενώ στην ενδεκάδα των «πολιτών» ενδέχεται να επιστρέψει ο Ρόδρι, ο οποίος είχε χάσει μεν το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά ήταν «παρών» στη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Κοπεγχάγης για το Champions League.

Από εκεί και πέρα, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Λέστερ, η οποία έχει σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά την παρθενική νίκη στη σεζόν με «θύμα» τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς αναμένεται και ανάμεσα στη Νιουκάστλ και την Μπρέντφορντ, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα και βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη, με μόλις έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους.