Στάνκοβιτς: «Κάθε ματς θα είναι τελικός»

Ο νέος προπονητής της Σαμπντόρια Ντέγιαν Στάνκοβιτς μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει, αλλά και τις συμβολές που πήρε από τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Στάνκοβιτς: «Κάθε ματς θα είναι τελικός»

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς πλέον άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Σαμπντόρια.

Το έργο που έχει να κάνει στον ιταλικό σύλλογο δεν είναι εύκολο, καθώς οι Γενοβέζοι βρίσκονται στην τελευταία θέση έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

Ο Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του ανέφερε πως συμβουλεύτηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και σημείωσε όλα όσα θέλει να αλλάξει στην ομάδα του.

«Δεν ήρθα εδώ επειδή η ομάδα έχει δυο μόνο δυο βαθμούς. Ήρθα εδώ για την Σαμπντόρια. Στη Σερβία μεγαλώσαμε βλέποντας τη Σαμπντόρια, πρώτα όταν έπαιζε ο Βούγιαντιν Μπόσκοφ και μετά με τους Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και Βλάντιμιρ Γιούγκοβιτς.

Μετά βέβαια υπήρχε και ο Σίνισα στον πάγκο της ομάδας και βλέπαμε τα ευρωπαϊκά ματς της Σαμπντόρια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός. Και όπως είπε ο παλιός μου προπονητής και φίλος Ζοσέ Μουρίνιο: ‘Κερδίζεις τελικούς, δεν τους παίζεις’. Έτσι βλέπω και εγώ το ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός.