Τεν Χαγκ: «Σίτι, ευχαριστούμε για το μάθημα. Χαρούμενος ο Ρονάλντο»

Δηλώσεις αναφορικά με την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την ψυχολογική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Τεν Χαγκ: «Σίτι, ευχαριστούμε για το μάθημα. Χαρούμενος ο Ρονάλντο»

Η Γιουνάιτεντ υπέστη βαριά ήττα με 6-3 από το Σίτι όμως για τον Έρικ Τεν Χαγκ μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτή η συνθήκη στην ομάδα του, την οποία χαρακτήρισε ως «ένεση πραγματικότητας».

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρηση στο Europa League με αντίπαλο την Ομόνοια για την κατάσταση της ομάδας του, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων τοποθετήθηκε και για την ψυχολογική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οποίο έχει γίνει γνωστό πως «παλεύει» με την κατάθλιψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι: «Πήραμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση από τις νίκες με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, όμως ο αγώνας με τη Σίτι ήταν μια “ένεση πραγματικότητας” για εμάς. Ευχαριστούμε επομένως για το μάθημα, Πεπ και Σίτι. Μπορούμε να αποδεχτούμε την ήττα μας, όχι όμως και την απαράδεκτη εμφάνισή μας. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν τον βλέπω δυστυχισμένο. Μην με παρεξηγείτε, είναι πολύ νευριασμένος όταν δεν παίζει. Στην προπόνηση είναι πάντα χαρούμενος, προπονείται πολύ δυνατά, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό κι αυτό είναι αυτό που περιμένουμε από αυτόν».