Νέες «βολές» Τσέφεριν για τη European Super League

Νέες «βολές» από τον πρόεδρο της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν, κατά της European Super League που υποστηρίζεται από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Νέες «βολές» Τσέφεριν για τη European Super League

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας «Έχουμε τρεις προέδρους συλλόγων, οι οποίοι εξακολουθούν να μιλούν για κάτι που αφορά στον εγωισμό τους, αλλά από την άλλη, ήταν οι πρώτοι που υπέγραψαν στο Champions League, φοβούμενοι ότι θα αποβληθούν. Οι Άγγλοι σίγουρα δεν θα ξανασυζητήσουν κάτι τέτοιο και δεν βλέπω καμία σοβαρή διοργάνωση χωρίς τις αγγλικές ομάδες, που είναι ίσως οι μεγαλύτεροι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Ο Τσέφεριν σχολίασε επίσης, την φημολογία, για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ:

«Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο επέκτασης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και όχι να το πάρουμε εκτός Ευρώπης. Δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο αυτήν την στιγμή. Μου αρέσει η ιδέα να γίνει το Σούπερ Καπ ένα μεγαλύτερο γεγονός, μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ίσως συμπεριλαμβανομένου του Σούπερ Καπ Γυναικών και Νέων, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτήν την ιδέα ακόμη».