Λέστερ – Νότιγχαμ 4-0: Έκαναν σεφτέ οι «αλεπούδες» - Πέντε σερί ήττες η ουραγός Φόρεστ

Η Λέστερ πέτυχε την πρώτη νίκη στην Premier League κόντρα στην Νότιγχαμ (4-0) και την άφησε, στην ισοβαθμία, στην τελευταία θέση της κατάταξης

Λέστερ – Νότιγχαμ 4-0: Έκαναν σεφτέ οι «αλεπούδες» - Πέντε σερί ήττες η ουραγός Φόρεστ

Χρειάστηκε να φθάσει η όγδοη αγωνιστική της Premier League για να πανηγυρίσει η Λέστερ την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Τα κατάφεραν οι «αλεπούδες» στο κομβικό ματς με την Νότιγχαμ, της οποίας επικράτησαν με 4-0 και την άφησαν, έστω στην ισοβαθμία, στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, τις ευκαιρίες και έφθασαν δίκαια στην ευρεία νίκη, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Μάντισον (25’, 35’), Μπαρνς (27’) και Ντακά (73’). Από την άλλη πλευρά η Φόρεστ είχε τις καλές στιγμές της να σκοράρει στη διάρκεια του ματς, αλλά οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και υπέστη αναπόφευκτα την πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Τζάστιν, Καστάνιε, Φάες, Έβανς, Εντιντί (46’ Σουμαρέ), Τίλεμανς (80' Πράετ), Ντούσμπερι, Μάντισον (85' Ολμπράιτον), Μπρανς, Βάρντι (62’ Ντακά).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Χέντερσον, Γουίλιαμς (46’ Οριέ), Λοντί, Κουκ, ΜακΚίνα, Κουγιατέ (46’ Φρόιλερ), Ο’ Μπράιεν (46’ Γέιτς), Τζόνσον, Λίνγκαρντ (69’ Μανγκαλά), Γκιμπς, Αβονιγί (62’ Ντένις).