Γουλβς: Παρελθόν ο Μπρούνο Λάζε

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Γουλβς ο Μπρούνο Λάζε μετά την ήττα της ομάδας του από την Γουέστ Χαμ

Γουλβς: Παρελθόν ο Μπρούνο Λάζε

Η Γουλβς απέλυσε τον προπονητή της, Μπρούνο Λάζε.

Ο Μπρούνο Λάζε ενημερώθηκε την Κυριακή (2/10) ότι θα έφευγε μετά από την κακή φόρμα που οδήγησε την Γουλβς στο να κερδίσουν μόλις ένα παιχνίδι αυτή την σεζόν.

Ο 46χρονος προπονητής ανέλαβε την Γούλβς τον Ιούνιο του 2021 αφού ο προκάτοχός του Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποχώρησε από τον σύλλογο με κοινή συναίνεση.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έγραφε: «Η Γουλβς χώρισε τους δρόμους της με τον προπονητή Μπρούνο Λάζε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μπρούνο και την προπονητική του ομάδα για τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον σύλλογο και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μέλλον».

Ο πρόεδρος της Γουλβς, Τζεφ Σι, δήλωσε: «Ο Μπρούνο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας εργατικός και αφοσιωμένος μάνατζερ και ένας ζεστός, σοφός και έντιμος άνθρωπος.

Ήταν ευχάριστο να συνεργάζομαιαι μαζί με αυτόν και το επιτελείο του καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας τους στη Γουλβς, οπότε με μεγάλη λύπη αναγκαστήκαμε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση.

Ειλικρινά δεν έχω καμία αμφιβολία για την ικανότητα του Μπρούνο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει αλλού, ωστόσο η φόρμα και οι επιδόσεις της ομάδας τους τελευταίους μήνες σημαίνουν ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δράσουμε.

Εκ μέρους όλων στη Γουλβς, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στον Μπρούνο και την προπονητική του ομάδα για όλες τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια του χρόνου τους με τον σύλλογο και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον».

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι προπονητές Στιβ Ντέιβις και Τζέιμς Κόλινς θα αναλάβουν προσωρινά καθήκοντα ενόψει του επόμενου αγώνα της Γουλβς εναντίον της Τσέλσι (8/10).

Η Γουλβς ξόδεψε περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι, για τους Κάλατζιτς, Νούνες, Γκέδες και Κόλινς.

Ο Λάζε ανέλαβε την Γουλβς το περασμένο καλοκαίρι με τριετή συμφωνία και την οδήγησε στη 10η θέση το 2021-22.