La Liga: Όρθια η Βαλένθια σε απίθανο 2-2 στην έδρα της Εσπανιόλ!

Χάρη σε γκολ στο 90'+6' η Βαλένθια έμεινε όρθια στην Καταλωνία απέναντι στην Εσπανιόλ (2-2) για την 7η αγωνιστική της La Liga.

La Liga: Όρθια η Βαλένθια σε απίθανο 2-2 στην έδρα της Εσπανιόλ!

Η Εσπανιόλ όδευε προς νίκη-ανάσα απέναντι στη Βαλένθια, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είπαν την τελευταία τους λέξη στα... χασομέρια, μένοντας όρθιοι με σκορ 2-2 στην Καταλωνία νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (2/10) για την 7η αγωνιστική της La Liga!

Το παιχνίδι ξεκίνησε... στραβά για τους Καταλανούς, καθώς οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 53' με τον Παουλίστα, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση με τον Χοσέλου στο 56' φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο Ντάρντερ με προσωπικό γκολ στο 83' έκανε το 2-1 για την ομάδα του και αμέσως μετά ο Ντε Σόουζα των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε, έτσι όλα έδειχναν ότι η Εσπανιόλ θα έπαιρνε την πολυπόθητη γι' αυτήν νίκη.

Όμως η Βαλένθια είχε διαφορετική άποψη. Στο 90'+2' ο Μπρέιθγουεϊτ πήρε επίσης την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα και στο 90'+6' ο Κεμέρ έγραψε το 2-2, δίνοντας δραματικό τέλος σε ένα συναρπαστικό ματς!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ Πένιας): Φερνάντεθ, Καλέρο (74' Μελαμέντ), Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ολιβάν, Ντε Σόουζα Κόστα (87' Λοθάνο), Ντάρντερ (87' Κενταρί), Πουάδο (46' Βιδάλ), Εσπόζιτο (62' Μπάρε), Μπρέιθγουεϊτ, Χοσέλου.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Τζενάρο Γκατούζο): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Ντιακαμπί, Παουλίστα (74' Κομέρ), Γκάια, Αλμέιδα (73' Γκονθάλεθ), Γκιγιαμόν, Μορίμπα (84' Ντούρο), Καστιγιέχο (46' Κλάιφερτ), Λίνο, Καβάνι (73' Ντε Σόουζα).