La Liga: Πέρασε από τη Σεβίλλη η Ατλέτικο με Γιορέντε, Μοράτα (highlights)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις επιτυχίες περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Σεβίλλης με σκορ 0-2 για την 7η αγωνιστική της La Liga.

La Liga: Πέρασε από τη Σεβίλλη η Ατλέτικο με Γιορέντε, Μοράτα (highlights)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε πίσω της τις συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν (στο Champions League), περνώντας νικηφόρα από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης.

Οι «κολτσονέρος» ήταν σοβαροί από το ξεκίνημα, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Γιορέντε στο 29', απέναντι σε μια φλύαρη Σεβίλλη που πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή La Liga.

Η Ατλέτικο καθάρισε την... μπουγάδα στο 58' με γκολ του Μοράτα, φτάνοντας στο τελικό 0-2 και... σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι Σεβιγιάνοι παραμένουν καθηλωμένοι μόλις τέσσερις θέσεις μακριά από τον... βυθό της κατάταξης.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

ΣΕΒΙΛΛΗ (Χουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Καρμόνα, Σάλας (46' Χεσούς Νάβας), Νιανζού (67' Εν Νεσιρί), Ρεκίκ (28' Τέλες), Γκουντέλι, Ντιλέινι (46' Ράκιτιτς), Λαμέλα, Ίσκο, Όλιβερ Τόρες (67' Πάπου Γκόμες), Ντολμπεργκ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα (87' Ζοάο Φέλιξ), Σάβιτς, Χιμένεθ, Μαντάβα, Βίτσελ, Γιορέντε, Κόκε (73' Κοντογκμπιά), Νιγκέθ (61' Καράσκο), Κούνια (72' Κορέα), Μοράτα (61' Γκριεζμάν).