Γουλβς: Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Γουλβς στην έδρα της Γουέστ Χαμ αύριο, όπως επιβεβαίωσε ο Μπρούνο Λάζε.

Γουλβς: Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Μπρούνο Λάζε δήλωσε ότι ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, ο οποίος εντάχθηκε στην Γουλβς στις αρχές Σεπτεμβρίου ως ελεύθερος, έχει προπονηθεί καλά κατά την διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος δύο εβδομάδων.

Ωστόσο, το αφεντικό της Γουλβς αρνήθηκε να ενημερώσει για το αν ο επιθετικός, ο οποίος κλείνει τα 34 την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει στο Στάδιο του Λονδίνου μετά από μόλις τρεις εβδομάδες προπόνησης με την Γουλβς ύστερα από εννέα μήνες εκτός δράσης.

«Ας δούμε αύριο», είπε ο Λάζε. «Πέρασε πολύ καιρό χωρίς να παίξει και χωρίς προπόνηση και η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα διαφορετικό επίπεδο, αλλά αυτό που παρακολούθησα τις στιγμές που προπονήθηκε με την ομάδα, προπονήθηκε πολύ καλά».

Ο Λάζε είπε ότι ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος κέρδισε δύο τίτλους Premier League με την Τσέλσι, έδωσε στην ομάδα της Γουλβς μια επιπλέον σπίθα από τότε που συμμετείχε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας πριν από δύο εβδομάδες.

Η Γουλβς έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά παιχνίδια της μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και έχει δει τους επιθετικούς Ραούλ Χιμένεθ και Σάσα Κάλαζιτς να αποκλείονται λόγω τραυματισμού, με τον δεύτερο να είναι απίθανο να παίξει ξανά αυτή τη σεζόν μετά από βλάβη του πρόσθιου χιαστού σε λιγότερο από 45 λεπτά από το ντεμπούτο του.

«Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις εβδομάδες για προπόνηση και ένα από τα πράγματα που μας δίνει ενέργεια είναι ο Ντιέγκο», είπε ο Λάζε.

«Μετά τους τραυματισμούς του Σάσα και του Ραούλ, όταν προπονούνται και βλέπουν ότι έχουμε έναν επιθετικό, τους δίνει καλή ενέργεια.

Είναι μαζί μας για τρεις εβδομάδες, δεν δούλεψε την πρώτη εβδομάδα με την ομάδα, αλλά από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι δουλεύει με την ομάδα και δίνει καλή ενέργεια.

Είμαστε διαφορετική ομάδα όταν έχουμε επιθετικό.

Δεν είναι μόνο η αξία του παίκτη, αν και είναι καλός παίκτης, αλλά και το γεγονός ότι άλλοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν περισσότερα με έναν επιθετικό μπροστά τους».

Η Γουλβς αναμένεται να ενημερώσει για τον τραυματισμό του Χιμένεθ στη βουβωνική χώρα σήμερα, αλλά ο Μεξικανός δεν θα ταξιδέψει στην Γουέστ Χαμ.

Ο Χουάνγκ είναι επίσης εκτός, έχοντας επιστρέψει από τις διεθνείς υποχρεώσεις με τη Νότια Κορέα με ελαφρύ τραυματισμό, αλλά ο εξτρέμ Αντάμα Τραορέ είναι διαθέσιμος ξεπερνώντας το πρόβλημα του μηριαίου μηριαίου που αντιμετώπισε.