Κόντε: «Ασεβείς οι συζητήσεις για επιστροφή στην Γιουβέντους»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, πιστεύει ότι είναι «ασέβεια» που το όνομά του έχει συνδεθεί με μια επιστροφή του στην πρώην ομάδα του, Γιουβέντους.

Κόντε: «Ασεβείς οι συζητήσεις για επιστροφή στην Γιουβέντους»

Η Γιουβέντους αντιμετώπισε ένα δύσκολο ξεκίνημα στην σεζόν στην Serie A και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην όγδοη θέση ύστερα από 10 αγωνιστικές. Είναι επτά βαθμούς πίσω από την νυν πρωτοπόρο Νάπολι.

Αυτό οδήγησε σε αναφορές για πιθανή επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ιταλίας ως προπονητής του συλλόγου.

Ωστόσο, ο 53χρονος βγήκε να ρίξει κατευνάσει τις εν λόγω φήμες για μια επιστροφή στην Ιταλία, δηλώνοντας ότι «απολαμβάνει» τον χρόνο του με την τωρινή του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μόλις ξεκινήσαμε την σεζόν, πολλές φορές μίλησα για αυτό το θέμα, πάντα σας λέω ότι είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω τον χρόνο μου με την Τότεναμ.

Έχουμε όλη τη σεζόν για να βρούμε την καλύτερη λύση για τον σύλλογο και για μένα. Σίγουρα απολαμβάνω τον χρόνο που δουλεύω για την Τότεναμ και με αυτούς τους παίκτες, έχω εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη και τον Παρατίτσι, δεν βλέπω προβλήματα τώρα ή για το μέλλον. Και τα δύο μέρη συμφώνησαν να υπογράψουν αυτό το συμβόλαιο και δεν βλέπω προβλήματα αυτή τη στιγμή.

Αυτή (η συζήτηση) είναι ασέβεια για άλλους προπονητές αλλά και για εμένα».

Ο Κόντε μίλησε πριν από το ταξίδι των Σπερς στην έδρα της Άρσεναλ στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου αυτό το Σάββατο.

Ενώ απέφυγε να μιλήσει για το κατά πόσο θα παίξει ο Κουλουσέφσκι:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τραυματισμούς γιατί δεν θέλω να δώσω πλεονέκτημα στην Άρσεναλ», πρόσθεσε.

«Σίγουρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη λύση, μην παίρνουμε μεγάλα ρίσκα, αν πρέπει να πάρουμε μεγάλα ρίσκα για να χάσουμε παίκτες για τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ήταν καταστροφή.

Πρέπει να περιμένουμε αύριο για να ελέγξουμε κάποιους παίκτες, γιατί επιστρέφουν (από τη διεθνή διακοπή) με κάποια σωματικά προβλήματα. Το αύριο θα είναι πολύ σημαντικό για να κατανοήσουμε τους παίκτες στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε».