Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Εμπλοκή Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε υπόθεση εκβιασμού αποκαλύπτει η «Liberation»!

Την ανάμειξη του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Nασέρ Αλ Κελαϊφί, σε υπόθεση απαγωγής κι εκβιασμού για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί σε δύο μήνες στην ασιατική χώρα αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «Liberation»!

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Εμπλοκή Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε υπόθεση εκβιασμού αποκαλύπτει η «Liberation»!

Την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής κι εκβιασμού, κατά επιχειρηματία ο οποίος ετοιμαζόταν να «ξεσκεπάσει» τον Καταριανό δισεκατομμυριούχο, για παρανομίες του που ευνόησαν την επιλογή του Κατάρ για το φετινό Μουντιάλ, έκανε η γαλλική εφημερίδα «Liberation»!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας Γαλλοαλγερινός επιχειρηματίας (ονόματι Ταλέμπ) απήχθη τον Ιανουάριο του 2020 και κρατήθηκε ως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, επειδή είχε στα χέρια του υλικό που αποδείκνυε παρατυπίες του Κελαϊφί.

Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας φέρεται να είναι υλικό που θα… έκανε μεγάλη ζημιά στον Κελαϊφί, ο οποίος τον ανάγκασε μετά από μήνες κράτησης από τις Αρχές του Κατάρ, να παραδώσει τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του, στους δικηγόρους του Κελαϊφί, μέσω εμπιστευτικής συμφωνίας.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μία αυθαίρετη κράτηση προκειμένου το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν να προστατέψει το όνομά του.

Στην υπόθεση, φέρεται να υπάρχουν εκβιασμοί, καταχρήσεις, ακόμη και βασανισμοί κατά προσώπων που θέλησαν να βγάλουν στη φόρα πράγματα που αφορούσαν την εκλογή του Κατάρ για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2022.

Την είδηση για τον επιχειρηματία επιβεβαίωσαν οι δικηγόροι του επιχειρηματία.