Λίβερπουλ: Επιστρέφει νωρίτερα ο Σαλάχ, δεν παίζει στο φιλικό της Αιγύπτου

Ο αστέρας της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα παίξει στο φιλικό της Αιγύπτου με την Λιβερία την Τρίτη (27/9) και επιστρέφει στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ νωρίτερα από τους άλλους διεθνείς.

Λίβερπουλ: Επιστρέφει νωρίτερα ο Σαλάχ, δεν παίζει στο φιλικό της Αιγύπτου

Ο προπονητής της εθνικής Αιγύπτου, Ρούι Βιτόρια, πήρε την απόφαση να ξεκουράσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος θα επιστρέψει στο Λίβερπουλ νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Τα νέα είναι μια ώθηση για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, καθώς προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Μπράιτον στην Premier League το Σάββατο (1/10) στο «Άνφιλντ».

Ο Σαλάχ δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν σε επίπεδο συλλόγου με μόλις δύο γκολ στο πρωτάθληματος μέχρι στιγμής, αλλά σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Αιγύπτου με 3-0 επί του Νίγηρα την Παρασκευή.

«Το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου προτίμησε να ξεκουράσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Μουσταφά Μοχάμεντ για το φιλικό στη Λιβερία αφού και οι δύο συμμετείχαν στον προηγούμενο αγώνα με τον Νίγηρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου.

Η Λίβερπουλ δεν έχει παίξει αγώνα στην Premier League από την «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στην αρχή του μήνα, αλλά η ομάδα του Κλοπ νίκησε τον Άγιαξ στο τελευταίο της παιχνίδι, με τον Σαλάχ να σκοράρει στη νίκη 2-1 για το Champions League στις 13 Σεπτεμβρίου.