Συμπαίκτης με τον Τικίνιο ο Γκιγιέρμε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ο Γκιγιέρμε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του με τη Μποταφόγκο να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός.

Συμπαίκτης με τον Τικίνιο ο Γκιγιέρμε

Η επιστροφή του Γκιγιέρμε θεωρείται πλέον πολύ πιθανή σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Αλ Σαντ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί.

Ο ποδοσφαιριστής είχε πάει στο Κατάρ από τον Ολυμπιακό με τον Τσάβι να είναι ο άνθρωπος που τον είχε ζητήσει και αποτελούσε βασικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Είναι ήδη αρκετές οι ομάδες από την πατρίδα του που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους για τον Γκιγιέρμε υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Μποταφόγκο, η οποία από το καλοκαίρι ασχολείται με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι πλέον και εκείνος μπορεί να βλέπει με άλλο μάτι την επιστροφή του στην πατρίδα του με τη Μποταφόγκο να μπορεί να τον πάρει χωρίς να πληρώσει κάποια ομάδα. Δεν αποκλείεται δηλαδή ο Γκιγιέρμε να γίνει συμπαίκτης με τον Τικίνιο που πριν λίγο καιρό έφυγε από τον Ολυμπιακό για τη Μποταφόγκο.