Μαλντίνι: «Είμαι η εγγύηση του πρότζεκτ της Μίλαν»

Η «δόξα» της Μίλαν και νυν τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι αναφέρθηκε στο πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του.

Μαλντίνι: «Είμαι η εγγύηση του πρότζεκτ της Μίλαν»

Ο Πάολο Μαλντίνι μίλησε για τη Μίλαν και το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του για υλοποίηση ως τεχνικός διευθυντής και ως ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και ανδρώθηκε στους «ροσονέρι».

Αναλυτικά:

*** «Δεν κρυβόμαστε, είμαστε οι πρωταθλητές και ο στόχος είναι να νικήσουμε ξανά. Είναι ένα πρότζεκτ διαφορετικό από αυτό της εποχής Μπερλουσκόνι. Ερχόμαστε από δύσκολα χρόνια, λείπαμε από το Champions League και πρέπει να φανούμε αξιόπιστοι στους παίκτες. Να τους πείσουμε για ένα πρότζεκτ που θα φέρει αποτελέσματα αλλ,ά με διαφορετικά κόστη. Μικρότερα. Μπορώ να πω ότι νιώθω πως είμαι η εγγύηση αυτού του πρότζεκτ. Και μπορεί στις μεγάλες επιχειρήσεις τα στελέχη συνήθως να μην έχουν ρίζες εκεί, αλλά εγώ έχω. Εχω ρίζες στη Μίλαν εδώ και δεκαετίες».
*** «Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και μεγάλος σεβασμός στην Ίντερ. Το Μιλάνο στο διδάσκει αυτό, το να σέβεσαι τον αντίπαλο. Αυτή την αντιπαλότητα τη ζω ήρεμα. Αν οι δύο ομάδες από το Μιλάνο είναι στον ημιτελικό του Champions League προφανώς κερδίζουμε όλοι».