Άστον Βίλα: Πρόβλημα στο γόνατο ο Μπουμπακάρ Καμαρά

Ο μέσος της Άστον Βίλα, Μπουμπακάρ Καμαρά, υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους στο γόνατο, όπως επιβεβαίωσε η ομάδα της Premier League.

Άστον Βίλα: Πρόβλημα στο γόνατο ο Μπουμπακάρ Καμαρά

Ο Μπουμπακάρ Καμαρά τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της νίκης 1-0 της Άστον Βίλα εναντίον της Σαουθάμπτον στις 16 Σεπτεμβρίου και αντικαταστάθηκε από τον Ντάγκλας Λουίζ.

Μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Άστον Βίλα ανέφερε ότι ο Γάλλος διεθνής «ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης» αλλά δεν έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Ο Καμαρά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τους αγώνες του Nations League αυτής της εβδομάδας για την Γαλλία εναντίον της Αυστρίας και της Δανίας.

Ο 22χρονος εντάχθηκε στην Άστον Βίλα με πενταετές συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι, αφού έληξε το συμβόλαιό του στη Μαρσέιγ και είχε ξεκινήσει και στα επτά παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας μέχρι στιγμής για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Έκανε το ντεμπούτο του στην Γαλλία μόλις τον Ιούνιο, μπαίνοντας ως αλλαγή στην ισοπαλία 1-1 εναντίον της Κροατίας, αλλά τώρα φαίνεται να αντιμετωπίζει έναν αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος για την επιλογή του Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η Άστον Βίλα επιστρέφει στην Premier League απέναντι στην Λιντς στις 2 Οκτωβρίου.