Η «συγγνώμη» στον Κριστιάνο και η κριτική των Τσέχων σε Βατσλίκ για το 0-4 από την Πορτογαλία (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Πορτογαλία (0-4) και οι Τσέχοι δημοσιογράφοι τού ρίχνουν ευθύνη στα δύο εξ αυτών!  Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ζήτησε «συγγνώμη» στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη σύγκρουσή τους και τα... αίματα στη μύτη του Πορτογάλου. 

Η «συγγνώμη» στον Κριστιάνο και η κριτική των Τσέχων σε Βατσλίκ για το 0-4 από την Πορτογαλία (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ δεν ήταν σίγουρο ότι θα ξεκινούσε στο ματς της Τσεχίας με την Πορτογαλία που έγινε στην Πράγα για το Nations League. Τελικά, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού πήρε τα γάντια του βασικού και είδε την Εθνική του να γνωρίζει την ήττα με 0-4.

Γενικότερα, ο Βατσλίκ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς τις περισσότερες φορές μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα, είτε δίχως να ευθύνεται εκείνος, είτε να φέρει και ο ίδιος σοβαρότατη ευθύνη όπως για παράδειγμα στο γκολ της ισοφάρισης του Μαντσίνι στο πρόσφατο ματς με τον Άρη.

Στο 0-4 από την Πορτογαλία οι Τσέχοι δημοσιογράφοι τού ασκούν κριτική για τις αντιδράσεις του στο πρώτο και στο τρίτο γκολ της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο πρώτο στέκονται στην έξοδο «βγαίνει-δεν βγαίνει» που έκανε, με αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης να δεχτεί γκολ από κοντινή απόσταση και στο τρίτο τέρμα στέκονται στην κακή εκτίμηση που είχε σε ένα μακρινό σουτ.

Στο μεταξύ, ο Βατσλίκ απολογήθηκε για το γεγονός ότι σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ξάπλωσε αιμόφυρτο τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου σε μία φάση που βρήκα επίσης και την μπάλα. Ήταν σύγκρουση. Ελπίζω να μην έσπασε τελικά την μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα για αυτή την φάση και χαίρομαι τελικά που έβγαλε όλο το παιχνίδι. Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα πως είναι. Μου απάντησε ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα».

Την ίδια στιγμή τα ρεπορτάζ από την Τσεχία το αφήνουν ανοικτό για το αν θα ξεκινήσει την Τρίτη (27/9) στο εκτός έδρας ματς με την Ελβετία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο να αρχίσει να παίρνει σύντομα χρόνο συμμετοχής ο Τζολάκης.

Δείτε τα γκολ από τον λογαριασμό των καναλιών Novasports στο Youtube: