Μπατιστούτα: «Χρωστάω μια συγγνώμη στην Ίντερ. Ήταν μία από τις αποτυχίες μου»

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στην Ίντερ, για τον αποτυχημένο πέρασμά του από το σύλλογο το 2003.

Μπατιστούτα: «Χρωστάω μια συγγνώμη στην Ίντερ. Ήταν μία από τις αποτυχίες μου»

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του με τα κατορθώματά του στους αγωνιστικούς χώρους. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο όμως, ο 53χρονος, πλέον, Αργεντινός επιθετικός ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στην Ίντερ, για το αποτυχημένο πέρασμά του από το σύλλογο το 2003.

Με τα χρώματα των «νερατζούρι» ο «Μπατιγκόλ» πέτυχε μόλις 2 γκολ σε 12 εμφανίσεις του, πριν αποχωρήσει για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Κατάρ και την Αλ Αραμπί.

«Χρωστάω μια συγγνώμη στην Ίντερ. Ήταν μια ομάδα που με ήθελε πολλές φορές, υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Εκτιμούσα πολύ τον Μοράτι, μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Τελικά οι δρόμοι μας συναντήθηκαν αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Ήταν μία από τις αποτυχίες μου. Τουλάχιστον βοήθησα αρκετά την Ιντερ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο (σ.σ. Μαρτίνες). Επικοινώνησαν μαζί του, τους είπα τη γνώμη μου, εκεί ηρέμησα», είπε αρχικά και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Ο Λαουτάρο κάνει στην Ιντερ αυτό που θα ήθελα να κάνω εγώ. Τραυματίστηκα μετά από μια κόντρα με τον Εμρέ, είχα εκνευριστεί πολύ γιατί ήταν ο… μισός σε σχέση με μένα. Εκεί, δυστυχώς, έλαβε τέλος η καριέρα μου στην Ιταλία».