Μαγκουάιρ: Η κριτική γίνεται για τα ...κλικς και γιατί είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απάντησε στην κριτική που δέχεται για την κακή φόρμα που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι γίνεται για τα κλικς λόγω της αρχηγίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Μαγκουάιρ: Η κριτική γίνεται για τα ...κλικς και γιατί είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η ήττα από την Ιταλία για το Nations League κι ο ...υποβιβασμός της Αγγλίας στη 2η Κατηγορία (μαζί με την Ελλάδα, πλέον) επανέφερε τον Χάρι Μαγκουάιρ στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως ήταν βασικός κι αναντικατάστατος, παρότι έχει καιρό να αγωνιστεί ως βασικός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ επεσήμαναν ότι τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής βασικός σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και οι ομάδες του ηττήθηκαν και στα τέσσερα ματς!

Ο Άγγλος στόπερ και αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» υπερασπίστηκε εαυτόν μιλώντας στο talksport:

«Δεν ξέρω τι λέγεται για τη φόρμα μου, πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό. Bγήκα από την ενδεκάδα μετά από τρία θετικά παιχνίδια με την Αγγλία, το καλοκαίρι, και μια καλή προετοιμασία, ένιωσα πολύ καλά. Προφανώς, ο προπονητής αποφάσισε να με αφήσει εκτός για ένα παιχνίδι και η ομάδα από τότε κερδίζει.

Δουλεύω σκληρά στον αγωνιστικό χώρο για να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν επικεντρώνομαι σε κανέναν άλλον και σε αυτά που λέγονται. Όλοι θέλουν να φτιάξουν μια ιστορία για μένα είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ....

Γι' αυτό το λόγο το κάνουν, τους αρέσουν τα ...clicks και άλλα πράγματα σχετικά με αυτό. Αλλά εγώ πήγα στο Euro μετά από έναν τραυματισμό οκτώ εβδομάδων. Δεν έπαιξα μόνο σε ένα παιχνίδι και μπήκα στην ομάδα του τουρνουά. Όσον αφορά την πιθανή «σκουριά» είμαι βέβαιος ότι δεν θα συμβεί...».