Μπαρτσελόνα: Οργή αλλά όχι και διάψευση για τη διαρροή των απαιτήσεων Μέσι για ανανέωση!

Από την Μπαρτσελόνα εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της εφημερίδας «Εl Mundo» για τη διαρροή εγγράφων σχετικά με τις απαιτήσεις του Λιονέλ Μέσι κατά τη διαπραγμάτευση ανανένωσης του συμβολαίου του τη διετία 2020-21 δίχως να διαψεύσουν το περιεχόμενο τους..

Μπαρτσελόνα: Οργή αλλά όχι και διάψευση για τη διαρροή των απαιτήσεων Μέσι για ανανέωση!

Ο Λιονέλ Μέσι εδώ κι 14 μήνες περίπου είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εξακολουθεί να παραμένει στην επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί εξέδωσαν για τη διαρροή εγγράφων από την Ισπανική εφημερίδ «El Mundo» σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό τα καλοκαίρια του 2020 και 2021. πριν οι δύο πλευρές οδηγηθούν στο «διαζύγιο»

Παρά την οργή των «μπλαουγκράνα» διάψευση δεν υπήρξε.

Υπενθυμίζεται ότι η διαφωνία των δύο πλευρών (τόσο επί προεδρίας Μπαρτομέου, όσο κι επί Λαπόρτα) υπήρχε στη ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία ο ποδοσφαιριστής αξίωνε σε ένα συμβολικό ποσό, αλλά και σε ένα μπόνους υπογραφής ύψους 10.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση αντιδρά στη διαρροή των εγγράφων, τα οποία φέρονται να σχετίζονται με τη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την περίοδο διοίκησης Μπαρτομέου

«Σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην El Mundo del Siglo XXI υπό τον τίτλο 'Barça Leaks, τα κρυφά αρχεία του συλλόγου, μέρος 1', η Μπαρτσελόνα εκφράζει την αγανάκτισή της για την εσκεμμένη διαρροή πληροφορίων που αποτελούν μέρος μιας νομικής διαδικασίας. Ο σύλλογος λυπάται που το συγκεκριμένο ΜΜΕ περηφανεύεται που έχει 'πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό εγγράφων και e-mails', τα οποία αποτελούν μέρος της έρευνας του Barçagate', όταν οι πληροφορίες δεν έχουν μοιραστεί ακόμα», αναφέρεται αρχικά.

«Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω άρθρο καθιστά δημόσια έγγραφα που δεν έχουν να κάνουν με την υπόθεση και η χρήση τους αποτελεί απόπειρα εις βάρος της φήμης και του απορρήτου του συλλόγου. Για το λόγο αυτό και με στόχο την προστασία των δικαιωμάτων της Μπαρτσελόνα, το νομικό τμήμα του συλλόγου μελετά τα νομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν», καταλήγει η ανακοίνωση.