Τίλεμανς: «Δεν μετάνιωσα που έμεινα στη Λέστερ»

Ο Γιούρι Τίλεμανς αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραμείνει στη Λέστερ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και τον αγωνιστικό κατήφορο των «αλεπούδων» στην Premier League.

Τίλεμανς: «Δεν μετάνιωσα που έμεινα στη Λέστερ»

Για την απόφασή του να παραμείνει στη Λέστερ αναφέρθηκε ο Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Premier League.

H Λέστερ απογοητεύει με την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, με μόλις έναν πόντο στη συγκομιδή της έπειτα από τα πρώτα επτά παιχνίδια στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δηλώνει πεπεισμένος ότι η διεθνής διακοπή θα επιτρέψει στην ομάδα του να ανανεωθεί στην κατηγορία.

«Είμαι χαρούμενος που παίρνω λίγο καθαρό αέρα εδώ γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα στη Λέστερ αυτή τη στιγμή. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στον σύλλογο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε ως ομάδα. Στη Λέστερ, οι συνεχόμενες ήττες μας επηρέασαν ως ομάδα. Πρέπει να επωφεληθούμε από αυτό το διάλειμμα για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Δεν έφυγα από τη Λέστερ το καλοκαίρι, καθώς πάντα έλεγα ότι ενδεχόμενη μετακίνηση θα έπρεπε να είναι το σωστή. Ακριβώς επειδή τα πράγματα χειροτερεύουν τώρα στη Λέστερ δεν σημαίνει ότι πρέπει να μετανιώσω που έμεινα», είπε ο παίκτης, που βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής του ομάδας, ενόψει των αναμετρήσεων στο Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα στο Νησί ανέφεραν πρόσφατα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει το Γενάρη για την απόκτηση του Βέλγου μέσου, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στις «αλεπούδες».