Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει για τον Τίλεμανς της Λέστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφές με τη Λέστερ για την απόκτηση του Γιούρι Τίλεμανς το Γενάρη. Τετραετές συμβόλαιο έχει στα χέρια του ο παίκτης από τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει για τον Τίλεμανς της Λέστερ

Σε επαφές με τη Λέστερ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίπτωση του Γιούρι Τίλεμανς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε και ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στις «αλεπούδες».

Παρόλα αυτά, ο 25χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός απάντησε τελικά αρνητικά στη νέα πρόταση της Λέστερ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασία και έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος αποφάσισε τελικά να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συζητήσει την πώληση του ποδοσφαιριστή τον Γενάρη, όταν θα ανοίξει και πάλι το μεταγραφικό «παράθυρο».

Ο Τίλεμανς φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ υπενθυμίζεται πως για την απόκτησή του ενδιαφέρον είχε δείξει και η Άρσεναλ.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πρόταση της Γιουνάιτεντ στη Λέστερ θα φτάνει τα 42 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τις «αλεπούδες» ως το καλοκαίρι του 2023.