Μπάγερν: Το σενάριο απόλυσης του Νάγκελσμαν και ο Τούχελ

Δημοσίευμα της «Bild» αποκαλύπτει την ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν που επιτρέπει στην Μπάγερν Μονάχου να τον απολύσει σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Υποψήφιος αντικαταστάτης ο Τούχελ.

Μπάγερν: Το σενάριο απόλυσης του Νάγκελσμαν και ο Τούχελ

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα (1-0) από την Άουγκσμπουργκ στην έβδομη αγωνιστική της Bundesliga, που ήταν μάλιστα και η παρθενική για τον σύλλογο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί συμπλήρωσαν πλέον τέσσερα σερί παιχνίδια στον θεσμό χωρίς νίκη και βρέθηκαν στο -5 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου, με τη διοίκηση να είναι αρκετά προβληματισμένη με τα αποτελέσματα αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Oι ιθύνοντες της Μπάγερν τονίζουν ότι παρά την ανησυχία για την πορεία των πρωταθλητών δεν εξετάζει το ενδεχόμενο απόλυσης του προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Την ίδια στιγμή όμως, ανοιχτό φέρεται να παραμένει το ενδεχόμενο ο τελευταίος να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, σε περίπτωση που συνεχιστεί ο αγωνιστικός κατήφορος της Μπάγερν.

Η γερμανική «Bild» αποκάλυψε πως στο συμβόλαιο του προπονητή υπάρχει ειδική ρήτρα που επιτρέπει στην Μπάγερν να τον απολύσει σε περίπτωση νέου «στραβοπατήματος» των Βαυαρών.

Υπάρχει όμως και συνέχεια, αφού φέρεται να έχει στρέψει παράλληλα το βλέμμα της και στον Τόμας Τούχελ, ο οποίος πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν από την Τσέλσι. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Τούχελ είχε εργαστεί σε Μάιντς και Ντόρτμουντ.