Ρόμα – Αταλάντα 0-1: «Έκαψε» τη Ρώμη!

Η Αταλάντα έπαιξε καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι στο «Ολίμπικο» και επικράτησε με 1-0 της Ρόμα για την 7η αγωνιστική της Serie A. Αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Μουρίνιο

Ρόμα – Αταλάντα 0-1: «Έκαψε» τη Ρώμη!

Η Αταλάντα πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 μέσα στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα και παρέμεινε πρώτη και αήττητη στην βαθμολογία της Serie A μετά από ένα παιχνίδι που είχε ένταση, νεύρα και την αποβολή του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι «Μπεργκαμάσκι» άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Σκαλβίνι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Χόλουντ, ενώ στη συνέχεια η Ρόμα έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Άμπραχαμ στο 42 για να λ;hξει το πρώτο μέρος υπέρ της Αταλάντα με 0-1.

Στο 54’ το ματς πήρε… φωτιά, καθώς ο Τζανιόλο έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από τζαρτζάρισμα του Οκόλι, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε καμία παράβαση

Η απόφασή του προκάλεσε την «έκρηξη» του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και εξύβριζε τον διαιτητή, που τον απέβαλε!

Οι συνεργάτες του Πορτογάλου κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να τον συγκρατήσουν, ώστε να ηρεμήσει και να αποχωρήσει από τον πάγκο.

Οι «Ρωμαίοι» προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, πιέζοντας ακόμα περισσότερο την άμυνα των φιλοξενουμένων, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με την Αταλάντα να παίρνει μεγάλη νίκη με το τελικό 0-1.