Serie A: Σε κρίση η Γιουβέντους, πρώτη νίκη για τη Μόντσα

Η Γιουβέντους υπέστη την παρθενική της ήττα στη φετινή Serie A και έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Μόντσα, η οποία πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στην κατηγορία. Η Λάτσιο επέστρεψε στις επιτυχίες και «πάτησε» 4-0 την Κρεμονέζε. Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Serie A: Σε κρίση η Γιουβέντους, πρώτη νίκη για τη Μόντσα

Μάταια ήλπιζε η Γιουβέντους να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα αλλά και τις ήττες (1-2) από Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Η αγωνιστική κρίση συνεχίζεται στους «μπιανκονέρι», καθώς γνώρισαν πλέον την παρθενική τους ήττα στη φετινή Serie A, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στον προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στην 7η αγωνιστική, η ομάδα του Τορίνο έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Μόντσα, η οποία με το γκολ του Κρίστιαν Γκίτκαϊερ στο 74’ πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στον θεσμό.

Μάλιστα, η Γιουβέντους αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 40’ λόγω αποβολής του Άνχελ Ντι Μαρία για αγκωνιά, όπως επίσης και ότι ο σύλλογος συνεχίζει να μετρά μόλις δύο νίκες στα επτά έως τώρα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα!

Αντίθετα, η Λάτσιο άφησε πίσω της την βαριά ήττα με 5-1 από την Μίντιλαντ στο Europa League και «ξέσπασε» στην Κρεμονέζε, νικώντας την εκτός έδρας με το ευρύ 4-0. Οι «λατσιάλι» ουσιαστικά «καθάρισαν» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, με τον Τσίρο Ιμπομπιλε να σκοράρει δις (7’ και 21 με πέναλτι), πριν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 (45’). Το 4-0 διαμόρφωσε ο Πέδρο (79’). Η Κρεμονέζε παραμένει ακόμα χωρίς νίκη, ενώ αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα σε επτά ματς.

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε και η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» είχαν ξεκινήσει τη σεζόν στο πρωτάθλημα με νίκη επί της Κρεμονέζε, ωστόσο στη συνέχεια ήρθε ο… κατήφορος για τον σύλλογο της Φλωρεντίας, που έμεινε χωρίς τρίποντο για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Πλέον, η Φιορεντίνα γύρισε «σελίδα» και κέρδισε 2-0 τη Βερόνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», με τα γκολ των Ικονέ (13’) και Γκονζάλες (90’).

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (16/9)
Σαλερνιτάνα – Λέτσε 1-2

ΣΑΒΒΑΤΟ (17/9)
Μπολόνια – Έμπολι 0-1, Σπέτσια – Σαμπντόρια 2-1, Τορίνο – Σασουόλο 0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ (18/9)
Ουντινέζε – Ίντερ 3-1

Κρεμονέζε – Λάτσιο 0-4
(7’ και 21’ πέν. Ιμόμπιλε, 45’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 79’ Πέδρο)

Φιορεντίνα – Βερόνα 2-0
(13’ Ικονέ, 90’ Γκονζάλες)

Μόντσα – Γιουβέντους 1-0
(74’ Γκίτκαϊερ)

19.00: Ρόμα – Αταλάντα
21.45: Μίλαν – Νάπολι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ