Έιμπραχαμ: «Ο Μουρίνιο δεν λέει ποτέ μπράβο»

Ο Τάμι Έιμπραχαμ μίλησε για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Ζοσέ Μουρίνιο απέναντι στους ποδοσφαιριστές του.

Έιμπραχαμ: «Ο Μουρίνιο δεν λέει ποτέ μπράβο»

Ο Τάμι Έιμπραχαμ παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail, στην οποία αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2021 και για πρώτη φορά να αγωνιστεί εκτός της χώρας του ενώ αποκάλυψε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί κίνητρο για εκείνον.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίοι και εξήρε, τονίζοντας όμως ότι δεν του λέει ποτέ «μπράβο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει κάτι μέσα μου που μου λέει ότι θέλω να το κάνω ακόμα καλύτερα. Κοιτάζω τον Έρλινγκ Χάλαντ που είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το χρησιμοποιώ ως μυστικό κίνητρο για να προσπαθήσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, να πιάσω αυτούς τους στόχους. Η επιτυχία άλλων παικτών, αυτό είναι που με κάνει να προχωράω.

Αν μου έλεγες πριν από μερικά χρόνια ότι θα έπαιζα στην Ιταλία, δεν θα σε πίστευα. Το να φύγω από την Τσέλσι ήταν δύσκολο, εκεί είχα μεγαλώσει από την ηλικία των επτά ετών. Δεν ήξερα πολλά για το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτη και ως άνθρωπο. Έχω βγει από τη ζώνη ασφαλείας μου και δεν το έχω μετανιώσει.

Στην Τσέλσι με έβλεπαν καθαρά ως σκόρερ. Εδώ, έμαθα διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Αν οι αντίπαλοί μας έχουν περισσότερο την μπάλα, ξέρω πώς να τοποθετηθώ αμυντικά.

Ο Μουρίνιο ξέρει πώς να μιλάει στους παίκτες και έχει τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίζει τον καθένα. Στη δική μου περίπτωση, δεν μου λέει ποτέ πόσο καλά τα πάω. Στο ημίχρονο, δεν παίρνω ποτέ ένα «μπράβο», παρόλο που στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι: «ξέρεις ότι παίζω καλά». Θέλει πάντα να τα πηγαίνεις καλύτερα».