Μπαρτσελόνα- Έλτσε 3-0 : Άνετα στην κορυφή με «Λέβα»

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σημειώνει δύο γκολ η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Έλτσε στο «Καμπ Νου» για την 6η αγωνιστική της La Liga και έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα

Μπαρτσελόνα- Έλτσε 3-0 : Άνετα στην κορυφή με «Λέβα»

Η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και επικράτησε με 3-0 της Έλτσε εντός έδρας για την 6η αγωνιστική της La Liga, έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και έπιασε κορυφή με ματς περισσότερο από τη Ρεάλ που κοντράρεται αύριο βράδυ (18/9) με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί από το πρώτο μέρος είχαν βάλει τις… βάσεις για την επικράτησή τους, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 και στη συνέχεια έκαναν «συντήρηση δυνάμεων» φτάνοντας άνετα στην επικράτηση.

Η Έλτσε έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βερδού στο 14’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο αρχηγός της Έλτσε «γκρέμισε» τον Λεβαντόφσκι την ώρα που έφευγε στο τετ-α-τετ και αποβλήθηκε.

Στο 34’ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Λεβαντόφσκι. Υπέροχο γύρισμα του Μπαλντέ στην μικρή περιοχή και ο Πολωνός είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας

Στο 41’ ο Ντεπάι με φοβερό ρολάρισμα άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και εκτέλεσε με το αριστερό στον ουρανό των διχτύων.

Στο 44΄ ο Μπαντία λέει σε πρώτο χρόνο όχι στον Λεβαντόφσκι, όμως ο Πέδρι που παραμόνευε στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Το γκολ ακυρώθηκε, καθώς μετά την εξέταση του VAR ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο η φάση «στοίχισε» στον προπονητή της Έλτσε Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία!

Στο 48’ ο Μπαντία ουσιαστικά... έστρωσε στον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο και 3-0 για τους Καταλανούς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν «συντήρηση δυνάμεων» στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα έχοντας σαφή διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους τους.

Έχασαν κάποιες ευκαιρίες και έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 3-0.