Ο Κόντε παραδέχεται ότι ήταν «δύσκολη» απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Κουλουσέφσκι

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δήλωσε ότι ήταν «δύσκολο» να μείνει στον πάγκο ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι στους τρεις τελευταίους αγώνες του συλλόγου.

Ο Κόντε παραδέχεται ότι ήταν «δύσκολη» απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Κουλουσέφσκι

Ο Αντόνιο Κόντε πρόσθεσε ότι μίλησε με τον Κουλουσέφσκι επειδή «του άξιζε να νιώθει ότι η εμπιστοσύνη μου, η αυτοπεποίθησή μου για αυτόν, ήταν όπως πάντα».

Ο 22χρονος έχει παίξει και στους οκτώ αγώνες της Τότεναμ αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει έρθει από τον πάγκο στα τελευταία τρία αφού ξεκίνησε σε καθένα από τα πρώτα πέντε.
Μιλώντας πριν από τη σύγκρουση των Σπερς με τη Λέστερ το Σάββατο (17/9), ο Κόντε είπε: «Σίγουρα το να μείνει στον πάγκο (ο Κουλουσέφσκι) για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ειλικρινά, για μένα ήταν δύσκολο.

Δεν μου αρέσει να δίνω εξηγήσεις στους παίκτες μου γιατί διαφορετικά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μιλάω με έναν, με άλλον έναν και άλλον.

Ταυτόχρονα, όμως, μίλησα μαζί του (Κουλουσέφσκι) γιατί μετά από τρεις συνεχόμενες φορές που μένει στον πάγκο, νομίζω ότι του άξιζε να νιώσει ότι η εμπιστοσύνη μου, η αυτοπεποίθησή μου ήταν όπως πάντα».

Ο Σουηδός διεθνής βρίσκεται εν μέσω δανεισμού 18 μηνών από τη Γιουβέντους. Έχει καταγράψει έξι γκολ και 10 ασίστ σε 24 εμφανίσεις στην Premier League σε αυτό το διάστημα.

«Ήταν μόνο μια απόφαση τακτικής γιατί ήθελα να έχω ισχυρό αντίκτυπο με τους τρεις επιθετικούς (Ρίτσαρλισον, Σον και Κέιν)», συνέχισε ο Κόντε. «Δεν είναι επιθετικός, είναι Νο 10. Μόνο για αυτόν τον λόγο.

«Ταυτόχρονα, (o Κουλουσέφσκι) είναι ένας σημαντικός παίκτης για μένα, για την ομάδα».

Ο αγώνας της Τότεναμ με τη Λέστερ είναι το τελευταίο τους παιχνίδι πριν από τη διεθνή διακοπή. Ο Κόντε θα ελπίζει ότι η ομάδα του θα μπορέσει να ανακάμψει από την πρώτη ήττα της σεζόν την Τρίτη, την ήττα 2-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο UEFA Champions League.